Afbeelding

Baan Woningstoffering en Trouwkoetsen naar nieuwe locatie

Algemeen

Deze week op de voorpagina: Baan Woningstoffering en Trouwkoetsen

Per 1 maart 2021 zijn Baan Woningstoffering en Trouwkoetsen verhuisd. Het nieuwe adres is Energieweg 1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze straat is gelegen nabij de Ambachtsezoom, naast het nieuwe bedrijventerrein dat nog in ontwikkeling is. Er is nog geen bestrating aangelegd maar de weg is wel begaanbaar. De ingang is bij de rotonde De Hil-Ambachtsezoom en wordt door middel van tijdelijke bewegwijzering aangegeven, welke zelf zijn neergezet. 

Dit jaar viert het bedrijf haar 54-jarig bestaan. Eigenaar Dammes Baan woont met zijn gezin bij het bedrijf dat bestaat uit een grote loods voor opslag van de woningstoffering en de koetsen. Tevens zijn er stallen en een weiland voor de paarden.

Baan Woningstoffering
De woningstoffering bestaat uit het leveren en aanbrengen van harde en zachte vloerbedekking, vitrage, gordijnen en binnenzonwering. Stalen kunnen opgehaald worden of vrijblijvend aan huis worden afgeleverd. Het voordeel hiervan is dat voorbeeldstalen op het gemak bekeken kunnen worden en ook bij verschillende lichtinvallen. Bij de inrichting van bestaande woonsituaties is het ook mogelijk dat de oude vloer wordt verwijderd en afgevoerd, de meubels worden verplaatst en teruggezet en de nieuwe vloer wordt geïnstalleerd. Dammes doet alles zelf, van verkoop, inmeten tot de installatie aan toe. Dammes vertelt: “we hebben de meeste klanten via mond-tot-mondreclame. Het leuke is dat we van sommige families bij de derde generatie over de vloer komen. En als mensen tevreden zijn wordt het doorverteld. We hebben altijd werk gehad zonder een luxe showroom.

Baan Trouwkoetsen
De koetsenverhuurtak is een uit de hand gelopen hobby. Ooit begonnen bij vader Ad Baan, waar een stelletje voor de aankleding van hun nieuwe huis kwam en toen gelijk een koets reserveerde voor vervoer op hun trouwdag. Trouwkoetsen zijn er in verschillende soorten en maten, volgkoetsen van 4 tot 26 personen en de paardentrams zijn rolstoeltoegankelijk. Voor de wintermaanden zijn er verschillende arrensleden met of zonder wieltjes. Ook wordt er gereden bij bedrijfsfeesten of evenementen. Als het moet wordt er in heel Nederland gereden. Hoogtepunt is het vervoer van het Koningspaar in Dordrecht.

Dammes: “Het leuke van ons werk is de afwisseling. Er is geen dag hetzelfde en we maken de mensen blij met een nieuwe inrichting of een rit op de dag van hun leven. We zijn dankbaar met onze klantenkring. Bij leven en welzijn hopen we op deze nieuwe locatie nog lang te wonen en te werken!”

Baan Woningstoffering en Trouwkoetsen
Energieweg 1
3343 LE H.I. Ambacht
T. 06 12646003
W. www.baanwoningstoffering.nl
E. www.adbaantrouwkoetsen.nl