Afbeelding
Foto:

Ongediertebestrijdingbedrijf nu ook in Zwijndrecht!

Algemeen

Ongedierte in je woning en/of bedrijf, daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Van wespen tot muizen en van vlooien tot ratten, er zijn tal van kleine beestjes die we liever niet in ons huis hebben. Niet alleen omdat het vervelend is, het kan ook schade aan uw woning en/of bedrijf veroorzaken.

Omdat er allerlei soorten plaagdieren zijn, vraagt elke aanpak zijn eigen methode. Wij werken volgens de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM). Middels deze methode houden wij rekening met het milieu en proberen zo het gebruik van biociden tot een minimum te beperken.

Wij zorgen ervoor dat de klus zo snel mogelijk is geklaard en u weer volop kunt genieten van uw woning en/of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring en werken tevens voor 2 grote gemeenten waar wij de rattenbestrijding voor uitvoeren. Al geruime tijd zijn wij bezig met biologische oplossingen. Zo hebben wij voor een rattenplaag een methode gevonden om deze aan te kunnen pakken.

Geurpalen de oplossing voor rattenoverlast?
Ongediertebestrijder Mark Colin, twijfelt er niet aan, ratten verjaag je met geurpalen. “Mijn klanten zijn o.a. industrieterreinen, food ketens, een vleesbedrijf en 2 grote gemeenten, Dat het werkt is een feit en klanten vertellen het aan elkaar door”, vertelt Colin. Sinds een aantal jaren is het buitengebruik van bestrijdingsmiddelen aan banden gelegd en zijn wij op zoek gegaan naar alternatieven. Omdat Nederland steeds voller gebouwd wordt blijft er minder ruimte over voor deze plaagdieren en worden ze vaker in omgeving van de mens gesignaleerd. Ruim 1 jaar werken wij met geurpalen, die de ratten verdrijven waardoor deze weer een territorium terechtkomen waarbij hogere predatoren de overlast aanpakken. Zodoende kunnen we de overlast zonder gif tegengaan en zal de natuur zichzelf weer in evenwicht brengen. Deze vorm van rattenbestrijding is minder intensief en uiteindelijk goedkoper dan de reguliere vorm van bestrijding!

“Ook voor andere plaagdieren kunt U bij ons terecht”
Behalve rattenbestrijding kunt U ook voor andere dierplagen bij ons terecht. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. “Het menselijke aspect is voor ons heel belangrijk en wij proberen naast het bestrijden ook adviezen te geven, om herhaling te voorkomen. Soms is het inzetten van bestrijdingsmiddelen helemaal niet nodig en kan een advies voldoende zijn”.

Maak nooit een ingang voor wespen dicht!
Tijdens het wespenseizoen komen wij regelmatig tegen dat mensen de openingen dichtmaken! Doe dit echter nooit omdat wespen inventief zijn en een andere manier zullen gaan vinden om bij het nest te kunnen komen en dat zou wel eens in uw woning kunnen zijn! Laat daarom een bestrijding door een professional uitvoeren. Deze heeft de juiste middelen en beschermende kleding.

Wij zijn in het bezit van een bewijs van vakbekwaamheid en volgen regelmatig nascholingen teneinde onze licentie te behouden en op de hoogte te blijven van de veranderingen in de wetgeving. Om onze klanten van de juiste service te kunnen blijven voorzien, werken wij samen met een conculega en proberen wij zodoende snel en adequaat te reageren.

Heeft U last van ongedierte? Bel dan de lokale ongediertebestrijder. Wij kunnen U snel en vakkundig helpen.

Meer informatie kunt U vinden op onze website: www.marandor.nl