Francis Nolten, NVM Makelaar RT
Francis Nolten, NVM Makelaar RT

Nolten Makelaardij – Thuis in Wonen

Algemeen

Aankoopmakelaar - Wie zich op dit moment op de woningmarkt begeeft voor het kopen van een huis komt in een rollercoaster terecht. Wat we regelmatig horen van woningzoekers is dat als men belt naar de verkoopmakelaar voor een bezichtiging, men al te laat is en op de reservelijst belandt. En als men al een kans heeft voor een bezichtiging dan volgt daarna nog een grillige onderhandeling onder veel tijdsdruk waar in de meeste gevallen fors wordt overboden. Een tweede bezichtiging is veelal niet meer mogelijk. Het inschakelen van een aankoopmakelaar onder de huidige marktomstandigheden is dan ook geen overbodige luxe. 

Nolten Makelaardij heeft al veel kopers succesvol bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe woning. Onze werkwijze is transparant, duidelijk en slagvaardig. We brengen uw woonwensen in kaart, bekijken met de hypotheekadviseur naar uw financiële reikwijdte en bepalen samen een acceptabele onderhandelingsstrategie. Van elke woning maken we een uitgebreide analyse met alle relevante gegevens, zodat de kandidaat-koper zich een goed beeld kan vormen. Samen met u bepalen we een haalbaar bod. Wilt u liever zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Wij werken met verschillende deeldiensten afgestemd op ieders budget. Bel ons op 078-2034030 voor een vrijblijvende afspraak, zodat we uw aankoopmogelijkheden kunnen bespreken.

Verkoopmakelaar - En veel kopers zijn of worden ook verkoper. Als verkoper heb je een uitstekende positie zou je zeggen. En dat is in de meeste gevallen ook zo. Toch hangen er momenteel financiële risico’s als donkere wolken boven de woningmarkt. Biedingen boven de vraagprijs zijn prima, zo lang de koper over voldoende eigen middelen beschikt om dit risico te kunnen opvangen. Nu de biedingen zo extreem hoog zijn, zal het de komende periode steeds meer de vraag zijn of uw koper zijn bod ook daadwerkelijk kan nakomen? Als uw koper zich niet door een aankoopmakelaar laat bijstaan, kan het zomaar zijn dat hij zonder enige kennis van zaken een bod doet en erachter komt dat er te weinig eigen middelen zijn om de financiering voor de woning rond te krijgen. Immers, als de taxatiewaarde lager ligt dan de aankoopprijs, dan dient de koper naast de kosten koper tevens het verschil bij te leggen tussen de taxatiewaarde en de verkoopprijs. Heel vervelend als de deal dan niet doorgaat. Hier ligt een extra taak voor de verkoopmakelaar weggelegd om u als verkoper te behoeden voor een dergelijke debacle.

Ook op het gebied van de verkoop van uw woning gaat Nolten Makelaardij voor het beste verkoopresultaat. Na een uitgebreide verkoopanalyse volgt een verkoopstrategie, de opname van uw woning door een professionele fotograaf en een sterke presentatie van uw woning op funda.nl en de diverse Social mediakanalen. Vervolgens plannen we de bezichtigingen in. Na afloop van elke bezichtiging ontvangt u direct Realtime een verslag met onze bevindingen. Vervolgens bepalen we samen met u welke kandidaat de uiteindelijke koper wordt, worden alle afspraken nauwkeurig vastgelegd in de NVM-koopovereenkomst en begeleiden we de eindinspectie en de weg naar de notaris voor de eigendomsoverdracht.

Wilt u weten wat uw woning waard is en kennismaken met onze succesvolle werkwijze? Bel ons voor een voor een gratis waardebepaling op 078-2034030 of mail ons op
info@noltenmakelaardij.nl.

Nolten Makelaardij
Burgemeester de Bruïnelaan 131
3331 AD Zwijndrecht
078-2034030
info@noltenmakelaardij.nl