Foto: Rob van der Pas
Foto: Rob van der Pas

De leukste autowasstraat in Papendrecht en Zwijndrecht

Algemeen

Regio - Wasstraat de Walvis is de leukste wasstraat in de Drechtsteden. De Walvis staat er om bekend dat het continu blijft investeren in zowel het wasresultaat als de klantbeleving. 

Vernieuwingen - De Walvis Papendrecht
Bij Wasstraat de Walvis Papendrecht (Kattestaart 26) zijn in de afgelopen weken een aantal upgrades doorgevoerd. Met het plaatsen van de laatste nieuwe borstels - voor een nog beter en vlotter wasresultaat - is het renoveren van het wasgedeelte nu afgerond.

Ruimere openingstijden wasboxen - De Walvis Papendrecht
Was je liever zelf je auto? Sinds kort zijn de openingstijden van de indoor wasboxen in Papendrecht verruimd. Deze zijn vanaf nu 7 dagen per week open van 8:00 tot 22:00. Klanten die graag zelf hun auto onder handen nemen kunnen dat nu op elk moment van de dag doen, zonder rekening te houden met de vaak wisselvallige weersomstandigheden.

Borstels van hoogwaardig textiel - De Walvis Zwijndrecht
Ook de vestiging Zwijndrecht (Fruiteniersstraat 19) is aangepakt. Na veel auto’s gewassen te hebben de afgelopen jaren was het weer tijd voor nieuwe borstels. Bij de Walvis in Zwijndrecht zijn afgelopen week de nieuwste generatie borstels van hoogwaardig textiel geplaatst. Hierdoor is minder voorwas nodig en zijn bezoekers aan de wasstraat minder tijd kwijt in de wachtrij.

Nieuwe abonnementen op wasbeurten
Abonnees kunnen maandelijks voor een vast bedrag onbeperkt hun auto wassen met hun favoriete wasprogramma. De abonnementen bij Wasstraat de Walvis zijn dan ook erg populair. Op 1 juli introduceerde Wasstraat de Walvis een nieuwe opzet voor de abonnementen op de wasprogramma’s; hoe langer de looptijd, hoe meer korting. Onbeperkt wassen tegen een vaste lage prijs is nog nooit zo simpel geweest! Bij een looptijd van 3 maanden (90 dagen) of langer krijgt de abonnee 10% korting op de abonnementsprijs. Bij een looptijd van minimaal 1 jaar (360 dagen) stijgt de korting naar maar liefst 20%.

Abonnementen zijn verkrijgbaar voor de wasprogramma’s Rain Magic Shine en Premium. Een abonnement afsluiten is al mogelijk vanaf €29,95 per maand. Meer informatie is te lezen op de website van Wasstraat de Walvis.

Foto: Rob van der Pas