Eléa Kooiman – van der Wal, eigenaresse en mondhygiënist
Eléa Kooiman – van der Wal, eigenaresse en mondhygiënist

Mondzorg Ambacht breidt uit naar Heerjansdam

Algemeen

Mondzorg Ambacht, de moderne en veelzijdige tandartspraktijk in Hendrik-Ido-Ambacht, heeft er een vestiging bij: met ingang van 1 oktober aanstaande opent Mondzorg Heerjansdam haar deuren. Eléa Kooiman – van der Wal, eigenaresse en mondhygiënist, is enthousiast over deze uitbreiding van haar praktijk: “We kunnen nu nóg meer patiënten laten kennismaken met onze kijk op mondzorg!”

“Ik zocht al een poosje naar manieren om mijn praktijk Mondzorg Ambacht uit te breiden,” zegt mondhygiënist Eléa Kooiman – van der Wal. “Onze dienstverlening is veelzijdig en optimaal. Patiënten kunnen terecht voor diverse soorten mondzorg, de behandeling van angstige patiënten en kinderen is één van onze speciale aandachtsgebieden. Daarnaast focussen we op preventie en parodontologie, gezond tandvlees is immers de basis van een gezond gebit. Natuurlijk krijgt elke patiënt bij ons ruime aandacht. Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit de positieve reacties die we van patiënten krijgen. Onze praktijk groeit nog altijd.”

Zorg op maat
En die groei krijgt binnenkort een stevige impuls: vanaf 1 oktober aanstaande opent Eléa de deuren van Mondzorg Heerjansdam. Maar in Heerjansdam zít toch al een tandarts: Edwin Eikenboom? “Dat klopt, ik neem zijn praktijk over. Ik ken Edwin al jaren, hij verwijst regelmatig patiënten voor een mondhygiënebehandeling naar mijn praktijk. We hebben ook samengewerkt bij het organiseren van nascholingsavonden voor collega’s in de regio. Onze werkwijze komt aardig overeen: patiënten zijn geen nummers, maar mensen. Als mondzorgprofessional speel je daarop in, door in overleg met de patiënt zorg op maat te leveren. Tijdens een informeel gesprek eind vorig jaar merkte Edwin terloops op dat zijn pensioengerechtigde leeftijd in zicht begon te komen. Dat zette me aan het denken en van het één kwam het ander. Ik ben erg blij dat Mondzorg Ambacht vanaf 1 oktober ook in Heerjansdam een vestiging heeft.”

Ook op vrijdag geopend
Wat is er nieuw en wat blijft? “De praktijk blijft gewoon gevestigd in het Gezondheidscentrum Heerjansdam, ook het telefoonnummer van de praktijk verandert niet. Nieuw is dat de praktijk vanaf 1 oktober tevens op vrijdag geopend is. Patiënten kunnen voor hun bezoek aan de mondhygiënist voortaan ook gewoon in Heerjansdam terecht, de tweede behandelkamer in de praktijk wordt daarvoor in gebruik genomen. En er komen nog meer voordelen.

Patiënten met angst voor de tandarts kunnen in onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht terecht. Daar werken we met een anesthesioloog samen, zodat we behandelingen onder narcose kunnen uitvoeren. Eenmaal per maand is in Ambacht een parodontoloog aanwezig - een specialist in tandvleesproblematiek -, die chirurgische behandelingen uitvoert. Dit gevarieerde aanbod past prima in onze visie op mondzorg: elk tandheelkundig probleem wordt door de juiste behandelaar opgelost. Met Mondzorg Heerjansdam kunnen we nóg meer patiënten met die visie laten kennismaken.”

Nieuwe patiënten zijn welkom
“Nieuw tot slot is dat er in Heerjansdam weer nieuwe patiënten worden aangenomen. Mensen kunnen zich nu al inschrijven via www.mondzorgambacht.nl. We kijken ernaar uit om in Heerjansdam aan de slag te gaan!”

Mondzorg Heerjansdam
De Manning 5
Tel. 078 - 677 11 85