Afbeelding

Cadeaubonnen om energie te besparen voor huurders in Hendrik-Ido-Ambacht

Algemeen

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht biedt samen met het Regionaal Energieloket een gratis cadeaubon van 85 euro aan particuliere huurders en huurders van woningbouwcorporaties Rhiant, Trivire en Woonkracht10. De bon die bedoeld is om energiebesparende producten aan te schaffen, kan 8 november om 09.00 uur in de ochtend aangevraagd worden bij het Regionaal Energieloket.

Gratis cadeaubon
Alle particuliere huurders en huurders van woningbouwcorporaties Rhiant, Trivire en Woonkracht10 kunnen vanaf maandagochtend 8 november 09.00 een gratis cadeaubon van 85 euro aanvragen via www.regionaalenergieloket.nl/hendrik-ido-ambacht/cadeaubon. Deze bon kunnen zij gebruiken voor kleine energiebesparende maatregelen. Dit zijn bijvoorbeeld producten als: tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop.

Online informatieavond op 25 november
Inwoners met een huurwoning die meer willen weten over energie besparen kunnen maandagavond 25 november van 19.30 tot 20.30 uur deelnemen aan een digitale informatieavond. Tijdens deze online bijeenkomst – georganiseerd door de gemeente samen met Rhiant, Trivire, Woonkracht10 en het Regionaal Energieloket - krijgen huurders handige tips over energie besparen. Ook is er ruimte om vragen stellen. Na afloop krijgen deelnemers een informatiepakket. Aanmelden kan via: www.regionaalenergieloket.nl/acties

Energie besparen
Wie energie bespaart, merkt dit direct aan de energierekening. Met de stijgende energieprijzen loont het nu extra om energie te besparen. De gemeente helpt haar inwoners daar graag een handje mee. De cadeaubonnen zijn onderdeel van een reeks acties die gemeente Hendrik-Ido-Ambacht samen met het Regionaal Energieloket tot juli 2022 organiseert om inwoners te helpen met energie besparen. Meer infomatie is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/hendrik-ido-ambacht.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.