Afbeelding

RG-Turnsters in de prijzen

Algemeen

In Alphen aan de Rijn hebben de meisjes ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O met succes deelgenomen aan de 2de najaarscompetitie voor groepen en duo’s.

In de bejamins-klasse voor groepen kwamen Julia Izeboud, Yselle Kleingeld, Juliet Landsmeer en Guusje van Musscher in actie. Hun oefening zonder materiaal werd gewaardeerd met een knappe score van 17,65, waarmee zij het goud opeisten. De formatie Seline Penning, Emily van Zessen, Alexia Barten, Nadise Koebrugge en Djinti Kleinhuis bond de strijd aan in pre-juniorencategorie. Met hun hoepelcompositie veroverden zij met 12,30 punten eveneens goud.

Bij de duo-optredens zonder materiaal waren de O&O-turnsters niet minder succesvol. Vooral de benjamins lieten van zich spreken. Het koppel Djinti Kleinhuis en Nadise Koebrugge kwamen met 17,30 punten als eerste uit de strijd. Djinti formeerde ook een duo met Julia Izeboud. Deze formatie pakte met 16,70 punten het zilver. De combinatie Yselle Kleingeld en Alexia Barten completeerde het geheel. Zij lieten met 16,55 punten het brons omhangen. Bij de pre-junioren met hoepel rangschikten Emily van Zessen en Seline Penning zich met 16,400 punten op een zesde plaats.