Female radio host using adusting volume at music mixer in radio studio. Sound music in professional studio.
Female radio host using adusting volume at music mixer in radio studio. Sound music in professional studio.

ATOS RTV zoekt nieuwe mensen

Algemeen

Ook in het jaar 2022 is ATOS Radio en TV de lokale omroep van de Zwijndrechtse Waard. ATOS RTV bestaat inmiddels al ruim 30 jaar en maakt diverse programma’s over en voor Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Ook in het jaar 2022 staat weer veel op het programma. Zo vinden in maart de gemeenteraadsverkiezingen plaats. ATOS RTV zal bij deze verkiezingen uitgebreid stilstaan door diverse debatten te organiseren. Indien de evenementen in de regio door zullen gaan zal ATOS daar ook te vinden zijn en in december zal ATOS de zesde editie van de Winter3Daagse uitzenden. Daarnaast zal in het voorjaar de nieuwe radioprogrammering ingaan.

Voor de nieuwe programmering zoekt ATOS RTV nieuwe mensen. ATOS RTV zoekt mensen die zich vrijwillig willen inzetten om radioprogramma’s te presenteren, technici om een radioprogramma te produceren en (nieuws)redactiemedewerkers. Heb je geen of weinig ervaring? Dat is uiteraard geen probleem! Binnen de omroep word je opgeleid om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken.

Ben jij geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar programmaleiding@atosrtv.nl t.a.v. Jurgen Jansma en Bram de Waard.