Afbeelding

Deuren van De Vergulde Swaen weer geopend; expositie “Het Geklank” verlengd

Algemeen

Met ingang van woensdag 2 februari bent u weer van harte welkom in Oudheidskamer De Vergulde Swaen, de thuisbasis van de Historische Vereniging Zwijndrecht. 

In het pand aan de Rotterdamseweg 53-55, dat tot de oudste panden van Zwijndrecht behoort, kunt u naar hartenlust rondlopen door de geschiedenis van Zwijndrecht, zoals in de stijlkamer waar u zich weer even in grootmoeders tijd waant. Uiteraard kunt u, in onze gezellige gelagkamer, ook terecht voor een kop koffie of thee. Nu we de lockdownperiode, door alle Covid ellende, waarschijnlijk voorgoed achter ons kunnen laten heeft het Bestuur van de HVZ besloten de expositie ‘100 jaar Het Geklank’ te verlengen tot en met woensdag 11 mei 2022. Deze prachtig vormgegeven expositie over de in 2020 jubilerende Christelijke Harmonie Vereniging is zeker de moeite van een bezoek waard. Waren we in de afgelopen periode een tijd lang op zondag gesloten nu zijn we verheugd u te kunnen u melden dat we u ook op de zondagmiddag tussen 14 en 17 uur weer graag ontmoeten in ons sfeervolle pand. Komt u gerust een keer langs. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Openingstijden Oudheidkamer De Vergulde Swaen: woensdag en zaterdag van 10 tot 16 uur en dus ook weer op zondag van 14 tot 17 uur.

De Vergulde Swaen
Historische Vereniging Zwijndrecht
Rotterdamseweg 53-55
3332 AC Zwijndrecht