Afbeelding
Foto: JoyceWolters.nl

Kleinwier de Subaru Dealer van het eerste uur

Algemeen

Subaru Dealer van het eerste uur, zo mag je Kleinwier toch wel benoemen. Ooit einde jaren tachtig gestart met dit mooie Japanse merk in Barendrecht en in maart 2007 de overstap gemaakt naar industrieterrein de Geer in Zwijndrecht. Een plek waar wij ons inmiddels meer dan thuis voelen en een herkenbaar punt geworden zijn voor iedereen die bij ons langs rijdt.

Vreemde eend in de bijt
Wanneer we Subaru zeggen gaan vele auto-harten sneller kloppen, maar er zullen er zeker ook een aantal ongeroerd blijven. Onbekend en onbemind dan? Nee zeker niet, maar onze klanten komen niet zomaar naar een auto kijken, ze willen een Subaru! Kernwoorden als betrouwbaar, veiligheid en zeer doordachte techniek vallen al snel in elk gesprek hier met onze klanten. Dit uiteraard nog naast de caravan minnende menigte die wij hier in Nederland hebben, want zo’n Subaru kan in de meeste gevallen met zijn All Wheel Drive techniek (permanente 4WD) met gemak 2.000kg trekken, iets wat zeker in deze tijd van steeds lichtere motoren en Hybride techniek een uniek aankoopargument is.

Een Dealerbedrijf met het warme gevoel van een buurtgarage, bij ons is iedereen welkom!
Uiteraard met een Subaru, maar breng ook zeker je “ander-merk” auto voor onderhoud of reparatie. Wij hebben een team in de werkplaats dat Allround is ingesteld en opgeleid. Hoe gekker de klus, des te leuker is de uitdaging. Maar uiteraard is ook gewoon een lampje vervangen een optie, en nee, niet op afspraak, gewoon langskomen en je wordt altijd gelijk geholpen. Dit laatste vinden Léon en zijn vaste team heel belangrijk, direct contact met de monteur en indien mogelijk de klant gelijk bedienen. Formeel contact, meedenken met de klant en doen wat je zegt, eigenlijk de manier die ons allen aanspreekt en kennelijk al 15 jaar werkt in Zwijndrecht. Zo is het best leuk te ervaren dat wij inmiddels hele families uit de regio voor onderhoud mogen ontvangen met hun verschillende voertuigen en dit dat puur om dat er wordt aangegeven, Kleinwier is vertrouwd, dus ga daar maar heen. En dit gevoel is er kennelijk ook bij vele van onze collega-bedrijven hier op het industrieterrein ook, we onderhouden en leveren inmiddels diverse bedrijfswagens met volle tevredenheid van onze buren.

Custom Made by Kleinwier
Er is gelukkig nog steeds een doelgroep die een auto niet alleen ziet als een vervoersmiddel, maar als een beleving, hun persoonlijke beleving zelfs. Bij ons is dit vaak de eigenaar van een Subaru die deze ook echt als avontuurlijke vakantieauto heeft aangeschaft en eigenlijk net even verder wil gaan dan die saaie grijze praktische dertien in een dozijn stationwagen van de overburen kan. Dit aanpassen begon met het plaatsen van een set All Terrain banden, maar al snel kwam er de vraag of we niet ook een stoer dakrek konden leveren, een daktent of wellicht de Subaru iets hoger konden maken. Inmiddels kunnen wij dit zeker, we hebben een compleet programma gemaakt met zogenaamde 2 inch liftkits welke toepasbaar zijn op de meeste modellen uit onze range. Deze aanpassingen maken wij geheel op basis van de wensen van de klant en niets is ons te gek om aan te passen.

Benieuwd naar de projecten van Kleinwier, of toe aan een nieuwe of jong gebruikte Subaru?
Kijk dan eens op de www.kleinwier.nl en laat je verrassen aan alles wat er te bieden is.

Subaru Kleinwier Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 6
3334 KA Zwijndrecht