Afbeelding

Veer Apotheek Walburg gaat verbouwen

Algemeen

De Zwijndrechtse Veer Apotheek in winkelcentrum Walburg gaat verbouwen. De apothekersvestiging met inpandige drogisterij ondergaat vanaf maandag 21 maart een complete renovatie. 

“Tot eind mei wordt gewerkt aan een grondige vernieuwing”, vertellen apothekers Woody van der Kaaden en Miranda van der Horst. “De indeling gaat op de schop voor meer werkruimte en ruimere looplijnen. Daarnaast wordt een nieuwe spreekruimte gerealiseerd, waar klanten en patiënten terecht kunnen voor een (privacy)gesprek met de apotheker.” 

Herhaalrecepten

Tijdens de verbouwing is er in de huidige apotheek in winkelcentrum Walburg een tijdelijk loket ingericht waar u terecht kunt voor het bestellen en afhalen van herhaalrecepten. U kunt ook aangeven dat u uw medicatie op een andere locatie van Veer Apotheek ophaalt. De tweede vestiging, Veer Apotheek De Tienden aan de Thorbeckelaan 2B in Zwijndrecht, ligt op drie minuten rijden van de locatie Walburg. En woont u in de buurt van het station? Dan kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de afhaalkluis in de stationshal. 

Nieuwe recepten

Ontvangt u van uw huisarts een nieuw recept, of haalt u uw medicatie voor de eerste keer op? Dan kunt u tijdens de verbouwing terecht bij Veer Apotheek De Tienden aan de Thorbeckelaan. 

Gratis bezorgservice

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de apotheek te komen, dan wordt uw bestelling door Veer Apotheek op uw verzoek gratis thuisbezorgd. Neem hiervoor telefonisch contact op via: 078 612 78 78. 

Verbouwingsuitverkoop

In de aanloop naar de verbouwing, organiseert Veer Apotheek Walburg deze maand een verbouwingsuitverkoop. Vanaf woensdag 2 maart geldt een korting van 25% op het gehele drogisterijassortiment, van gezondheids- en verzorgingsproducten tot zonnebrand. Let op: met uitzondering van geneesmiddelen en reeds afgeprijsde producten. Is uw product niet op voorraad? Dan geldt een korting van 10% op alle bestellingen aan de kassa.