Afbeelding
Foto:

Verbouwing Veer Apotheek Walburg: afhalen medicatie

Algemeen

Aanstaande maandag 21 maart start de verbouwing van Veer Apotheek Walburg. De apotheek met inpandige drogisterij ondergaat tot eind mei een complete renovatie. De vestiging blijft gedeeltelijk open tijdens de werkzaamheden. U vindt alle informatie over het afhalen van medicatie ook op www.veerapotheek.nl

Afhalen herhaalmedicatie
Tijdens de verbouwing is er in de apotheek in winkelcentrum Walburg een tijdelijk loket ingericht waar u terecht kunt voor het bestellen en afhalen van herhaalmedicatie. U kunt ook aangeven dat u uw medicatie op een andere locatie van Veer Apotheek ophaalt: Veer Apotheek De Tienden aan de Thorbeckelaan ligt op drie minuten rijden van de locatie Walburg. En woont u in de buurt van het station? Dan kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de afhaalkluis in de stationshal. 

Afhalen nieuwe medicatie
Ontvangt u een nieuw recept, of haalt u uw medicatie voor de eerste keer op? Dan kunt u tijdens de verbouwing terecht bij Veer Apotheek De Tienden aan de Thorbeckelaan 2B in Zwijndrecht. 

Gratis bezorgservice
Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de apotheek te komen, dan wordt uw bestelling door Veer Apotheek op uw verzoek gratis thuisbezorgd. Neem hiervoor telefonisch contact op via: 078 612 78 78. 

50% korting op alles
Vanaf woensdag 16 maart geldt een korting van 50% op het gehele drogisterijassortiment, van gezondheids- en verzorgingsproducten tot zonnebrand. Let op: met uitzondering van geneesmiddelen en reeds afgeprijsde producten. Is uw product niet op voorraad? Dan geldt een korting van 10% op alle bestellingen aan de kassa.