Afbeelding
Foto:

Toost festival weer terug

Algemeen

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt weer terug naar H-I-A! In het weekend van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 mei strijkt de TOOST-karavaan meteen bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Burgemeester Baxpark. Het terrein is donderdag van 16:00 tot 23:00 uur, vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur en zaterdag van 13:00 tot 23:00 uur geopend en de toegang is gratis!

Toost Festival

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens donderdag hun vuur opstoken tot zaterdag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 15 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod bij de bar vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops gegeven door Circus Snor en de KunstKipp.

Het Rollende Podium

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere de aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals onze levende jukebox De Muziek-Caravan. Op de vrijdag is een er DJ aanwezig die de lekkerste nummertjes draait. 

DATUM: do 26 t/m za 28 mei 2022

TIJDEN: do 16:00 – 23:00 u | vr 16:00 – 23:00 u
za 13:00 – 23:00 u

PLAATS: Burgemeester Baxpark,
Hendrik-Ido-Ambacht

PRIJS: gratis

www.toostfoodtruckfestival.nl 

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.