Afbeelding
Foto: InaPlavans

Koningsdag 2022 wordt weer een ouderwets Oranjefeest!

Algemeen

We kunnen eindelijk weer feest vieren op Koningsdag 2022! De voorbereidingen voor het Oranjefeest zijn in volle gang. Met vele vrijwilligers wordt hard gewerkt om als vanouds allerlei activiteiten te laten plaats vinden. 

Denk aan de Breakfast Run, de aubade, kleedjesmarkten, de braderie, eetkraampjes en vele activiteiten rondom de singels, De Schoof en op Hoog Ambacht.Het hele programma voor Koningsdag 2022 vind je binnenkort terug in de ‘Oranje’. Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana heeft samen met Xebius Media Groep hard gewerkt om weer een mooi magazine te maken voor Koningsdag! Je ontvangt de ‘Oranje’ in de loop van deze week op de mat. Heb je deze niet gekregen? Dan kun je terecht bij het gemeentehuis, Manifesto Women in De Schoof of bij Verhage op Hoog Ambacht. Wil je nu alvast het programma bekijken of weten hoe je je kan inschrijven voor de Breakfast Run of hoe je een plaatsje kan bemachtigen op de kleedjesmarkt?
Kijk dan op onze website
www.oranjevereniging-hiambacht.nl. Je ziet het, het lijkt weer ouderwets gezellig te worden! We ontmoeten je graag op Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht!
Foto: Cees van Meerten

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.