Afbeelding
Foto: Ary Cramer

Fotogroep Hendrik-Ido-Ambacht groeit uit haar jasje

Algemeen

Fotogroep Foto’s van en over Hendrik-Ido-Ambacht groeit uit haar jasje, inmiddels ruim 5000 leden en duizenden foto’s kunnen geïnteresseerden op deze foto pagina vinden. De beheerders zijn druk bezig de in hun bezit zijnde foto’s te sorteren, daarnaast zorgen diversen leden voor mooie foto’s die zij in de Fotogroep plaatsen.

Het Historisch Genootschap levert ook regelmatig een bijdrage. Om het overzichtelijk te houden heeft de beheerder Ary Cramer – ook na overleg met diverse leden – besloten een 3-tal fotogroepen naast de Fotogroep Foto’s van en over Hendrik-Ido-Ambacht te introduceren. Inmiddels zijn deze groepen online, t.w. de Fotogroep ’t Ambachtse scholen Toen en Nu, de Fotogroep Wijk Krommeweg en de Fotogroep Wijk De Volgerlanden. In deze drie groepen staan foto’s betreffende de scholen en genoemde wijken. Uiteraard kunnen inwoners ook in betreffende albums zelf ook foto’s plaatsen.

Naast zijn werkzaamheden op de achtergrond voor Echt Voor Ambacht (EVA) zal Ary Cramer de albums van de vier Fotogroepen regelmatig vullen met nieuwe foto’s.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.