Foto: Marleen Suzanne
Foto: Marleen Suzanne

Comedian Rayen Panday met ‘Focus’ in Cascade

Algemeen

Haar jubileumseizoen opent Cascade met niemand minder dan comedian Rayen Panday met zijn zesde solovoorstelling ‘Focus’. Vrijdag 16 september is hij in het theater te zien.

Na een succesvolle tournee met zijn show ‘Trigger’ betreedt Rayen Panday de theaters met zijn nieuwste voorstelling ‘Focus’. Tijdens de coronacrisis had hij alle tijd om een nieuw programma in elkaar te zetten. Tijd om zich af te vragen waarom hij zich altijd in zoveel bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet eens meer relevant lijkt. Om bij de les te blijven moet je kunnen in- en uitzoomen. Laat dat maar aan Rayen over. Klinkt dit allemaal een beetje vaag? Dat komt omdat je de voorstelling nog niet hebt gezien. Rayen verlangt van zijn publiek hetzelfde als hij van zichzelf verwacht: focus.

Over Rayen Panday

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft veel succes in binnen- en buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, persoonlijke touch, verschillende typetjes en zijn muzikaliteit spreekt Rayen en breed publiek aan. Mede daardoor werd hij als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in radio- en tv-programma’s.

Vrijdag 16 september, 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl 

Foto: Marleen Suzanne