Afbeelding

Inloggen DigiD: Zonder telefoon kan dit vaak niet meer

Algemeen

Wat verandert er?
Bij de online overheid, maar ook bij zorg- en pensioenorganisaties moet ingelogd worden met DigiD. Met DigiD laat u zien wie u bent als u online iets regelt. Steeds meer mensen raken hiermee vertrouwd. Maar nu wordt op veel websites ook een extra controle gevraagd, zoals bij de Belastingdienst en binnenkort op Toeslagen.nl. Op deze websites kunt u dan niet meer inloggen met alleen gebruikersnaam en wachtwoord. Er is dan een extra controle nodig met een sms-code of het gebruik van een DigiD App.

De bieb helpt!
Wat moet je doen om deze nieuwe functies te kunnen gebruiken? Wat verandert er met het inloggen? Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek kan hier goed antwoord op geven. We kunnen de stappen met u op een veilige manier doorlopen. Zo kunt u in het vervolg uw digitale zaken blijven regelen.

Spreekuur in de bibliotheek
Natuurlijk kunt u ook naar het spreekuur komen voor andere vragen rondom overheidszaken en DigiD. Hoe vraag ik Wmo aan, wat zijn voorwaarden voor een uitkering, kom ik in aanmerking voor energietoeslag? Deze en andere vragen beantwoordt de medewerker graag. Samen vinden we de informatie die u nodig heeft. Kom langs: Elke maandag van 13 uur tot 14.30 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Bibliotheek Aanzet Walburg, Norderstedtplein 8, Zwijndrecht. Of kom naar bibliotheek Kubiek, op donderdag van 14.00 uur tot 15.30 uur. Gratis toegankelijk.