Fotograaf: Geoffrey Hartsteen
Fotograaf: Geoffrey Hartsteen

Dansshows in Theater Spektakel

Algemeen

Met de voorbereidingen in volle gang, zal dansschool Steph’s Dance komend jaar eindvoorstellingen houden in het mooie Theater Spektakel in Zwijndrecht. De in totaal drie shows zullen vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 plaatsvinden. 

Zelfs de jongste leerlingen van 2 jaar dansen mee! Elk voorstellingsjaar is er eennieuw thema. Na het laatste succes in 2019 waar alle spectaculaire scènes uit de Step Up dansfilms werden vertaald naar het podium, zal komend jaar het thema POP worden gebruikt. In deze shows zal de geschiedenis van de popmuziek van verleden tot heden centraal staan. De dansers zullen hierbij de desbetreffende artiesten of videoclips gaan uitbeelden op het podium. Het zal daardoor een erg gevarieerd programma worden qua muziek en dans, waardoor de voorstellingen geschikt zijn voor jong en oud. 

Meedansen in deze gave shows? Dat kan! Steph’s Dance biedt danslessen aan vanaf 2 jaar t/m volwassenen. Er is keuze uit diverse dansstijlen zoals Afro Dance, Hiphop (Streetdance), Klassiek Ballet, Modern/Jazz en er zijn ook twee Demo Teams Hiphop vanaf 12 jaar.

Meld je nu aan voor een GRATIS PROEFLES onder vermelding van ‘De Brug’ via de website www.stephsdance.com .

Locatie dansstudio: Juliana van Stolbergstraat 30, Zwijndrecht.