Afbeelding

Asieldier van de week

Algemeen

Uit de ‘Kijk, Het Klikt!’ test is Zee als een oranje Muurbloempje gekomen.
Maak kennis met Zee, Een Akita Inu reu van bijna 10. Vanwege allergie en een verhuizing kon hij niet bij zijn oude eigenaar blijven. Hij is een ontzettende vrolijke frans en heeft een hoog knuffelgehalte! Echter heeft hij ook een pittige kant! Hij heeft vrij heftige bezitsagressie. Als hij eten of iets lekkers heeft kun je eigenlijk niet bij hem in de buurt komen.

Vanwege zijn gedragsproblemen plaatsen we hem alleen bij mensen met ervaring, liefst ervaring met Akita’s. Ook plaatsen we hem niet bij katten en kinderen.

Ondanks dit is Zee een lieve, vriendelijke en sociale hond! Hij kan goed alleen zijn en kent de basiscommando’s. Hij leefde voorheen buiten en zou dit dus prima kunnen, echter denken wij dat hij het ook heel gezellig zou vinden binnen te leven, of beide. Hij is redelijk rustig maar geniet nog van wandelen en spelen.

Bent u een kenner van het ras en op zoek naar een vrolijke maat? Neem dan voor meer info telefonisch contact met ons op. Op zien manier kunnen we evt. een kennismaking plannen.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Zee of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.