Afbeelding

Workshop natuurtekenen in Bezoekerscentrum De IJsvogel door Gertjan Velthuizen

Kunst en cultuur

Dit jaar nog één maal de workshop natuurtekenen speciaal voor hobby-tekenaars die nog niet eerder meegedaan hebben met deze workshop. Het doel van de workshop is om, door tekenen , de natuur te ontdekken of vast te leggen . Maar ook om te ontdekken dat tekenen erg leuk is en voor nagenoeg iedereen mogelijk is.

We maken de eerste tekening binnen bij de IJsvogel en daarna gaan we fijn buiten tekenen! We zullen daarvoor uiteraard het Waalbos in gaan. Het tekenen doen we bij voorkeur staand, mocht dat lastig zijn neem dan een krukje mee, er zijn ook enkele krukjes beschikbaar. Kennis van de natuur of teken-ervaring is niet nodig voor deze workshop. Een beetje regen zal ons niet tegenhouden, dus neem , als er regen wordt opgegeven , een paraplu mee.

Deelname aan de workshop kost €10,- en daarvoor krijg je een tekenboekje, een tekenpen en een consumptie in de pauze. De workshop is heel inspirerend en door de vele positieve reacties wordt hij dit jaar nog een extra keer herhaald op zaterdag 30 september om 9:30 uur, Inschrijvingen via info@bezoekerscentrumwaalbos.nl

Per keer zullen we maximaal 10 deelnemers toelaten dus meld je snel aan.
Bezoekerscentrum De IJsvogel, Waalweg 9a, naast de molen
www.bezoekerscentrumwaalbos.nl

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.