Afbeelding
Foto: Arjan Breukhoven

Populair orgelconcert in de Opstandingskerk te Rijsoord

Kunst en cultuur

Zaterdagmiddag  23 september a.s. geeft organist Arjan Breukhoven een orgelconcert in de Opstandingskerk, Rijksstraatweg 95 in Ridderkerk.

Vanaf 16.00 uur speelt Arjan Breukhoven een verrassend en spectaculair programma met als thema ‘World Organ Tour’.

Arjan Breukhoven studeerde hoofdvakken orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het conservatorium studeerde Arjan ook o.a. Piano, zang, improvisatie en koordirectie. Arjan Breukhoven geeft jaarlijks talloze concerten, uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen Europa, de USA, Rusland en Australië. Arjan Breukhoven werkt als pianist en als organist regelmatig samen met nationale en internationale artiesten. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van een drietal zeer grote mannenkoren en van het “Australien Christian Men’s Choir” in de Australische stad Perth.

Tijdens het concert op  23 september a.s. worden melodieën gespeeld van componisten vanuit heel de wereld, o.a. J.S. Bach, G. Fauré, G. Rossini, A. Piazzolla en vele anderen. Kortom, melodieën die goed in het gehoor liggen. 

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk en kosten € 5,00 per stuk (pinnen niet mogelijk). Kinderen tot 15 jaar gratis. De kerk is vanaf 15.30 uur open. Na het concert is er een mogelijkheid om koffie/thee te drinken en/of cd-’s te kopen.