Afbeelding

Persbericht expositie van de Kunstexpress in de IJsvogel

Kunst en cultuur

In de maand december exposeert de Kunstexpress van Barendrecht in de IJsvogel. Bij de Kunstexpress Barendrecht maken mensen met een verstandelijke beperking kunstwerken om te exposeren en te verkopen. 

In de visie van de Kunstexpress staat de kunstenaar centraal. De mening/stem van de kunstenaar is belangrijk. De werkzaamheden moeten aansluiten aan de mogelijkheden van de kunstenaar. Er is ruimte voor eigen ideeën en het verbeelden van de eigen fantasie wordt aangemoedigd. Er is gelegenheid om nieuwe technieken uit te proberen, zodat de kunstenaars zich ontwikkelen dat maakt het voor de kunstenaars extra leuk.

Wij vinden het leuk om na de kunst van Werk aan de Winkel nu ook de kunstwerken van de Kunstexpress te laten zien in de IJsvogel.
Op zaterdag 9 december is het zelfs dubbel feest omdat dan ook nog 13 andere creatievelingen tijdens een kleinschalige kerstmarkt hun producten te koop aan bieden.

We zien u daarom graag in de IJsvogel, Waalweg 9a, naast de Rijsoordse molen. Als je met de auto komt, parkeer dan bij de ingang van het Waalbos.
Het bezoekerscentrum is elk weekend open van 10:00 tot 18:00 uur en op woensdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur.