Afbeelding

Zondagmiddag 18 februari in de Pieterman

Kunst en cultuur

Zondagmiddag 18 februari in de Pieterman: Om 14.00 uur gaat de kerk open en kunt u een kop koffie of thee drinken met wat lekkers. Om 14.30 uur komt Maarten Teekens weer voor en met ons zingen.

Wie is MAARTEN TEEKENS?
De man die vorig jaar februari in de Pieterman bezoekers recht in het hart heeft geraakt met zijn gospels van Elvis Presley, zoals ‘ Crying in the Chapel ‘en ‘Peace in the valley’ . Maar ook met mooie liederen uit de vijftiger en zestiger jaren. De zanger/gitarist bij het Kleurenfeest. De zanger/gitarist van de Wanderers. De zanger/gitarist die met zijn oude grammofoon prachtige oude liederen zingt. Maar ook de zanger/gitarist die in Het Parkhuis demente ouderen laat genieten van mooie muziek. En gelukkig heeft hij tussen zijn huidige theater optredens tijd vrijgemaakt om zondagmiddag 18 februari voor ons te komen spelen en zingen in de Pieterman.

Bent u daar ook weer bij? De toegang is gratis, maar de bekende collecte bus is wel weer aanwezig. Namens de werkgroep ‘ zondagmiddag in de Pieterman’ tot 18 februari !

Afbeelding