Afbeelding

Huldiging jubilarissen Chr. Mannenkoor Excelsior

Kunst en cultuur

Afgelopen donderdag was voor 3 van onze koorleden een bijzondere dag. Vanwege hun jubileum kregen zij in het bijzijn van hun echtgenotes, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, presentjes en bloemen overhandigd. De drie jubilarissen, op de foto van links naar rechts, zijn Ben Dik 25 jaar lid, Fokke Spoelstra 25 jaar lid en Gijs Scheurwater 60 jaar lid. 

Ze werden door voorzitter Arno Vink bedankt voor hun jarenlange inzet voor het koor en hun trouwe aanwezigheid op de repetitieavonden en bij optredens. Er staan voor dit jaar een aantal mooie optredens op de agenda, waar vooral het Benefietconcert t.b.v. de Alzheimer Stichting extra aandacht verdient. Dit concert staat gepland op 25 oktober as. in de Bethelkerk te Zwijndrecht. Cmk Excelsior organiseert dit concert gezamenlijk met het Bethelkerkkoor. 

De instrumentalisten; Severin van Dijk - dwarsfluit, André van Vliet - vleugel en Edwin Vooijs - orgel, hebben hun medewerking aan dit concert toegezegd. Het koor roept “zanglustige” mannen op om het koor te komen versterken om samen in D.V. 2026 het 100-jarig jubileum van het koor te vieren. Geïnteresseerde mannen zijn van harte uitgenodigd om op donderdagavond, de vaste repetitieavond van het mannenkoor, langs te komen om de sfeer te proeven en mee te repeteren. 

Als blijk van waardering hiervoor wordt een mooie cd van koor overhandigd. Er wordt gerepeteerd in Kerkgebouw “De  Open Hof”, Schildmanstraat 72A te Hendrik-Ido-Ambacht. Zie ook:
www.cmkexcelsior.nl. Voor tel. informatie: Taeke van der Wal - 0651787659