U wordt hartelijk ontvangen door Chloë en Indy met koffie, thee en wat lekkers.
U wordt hartelijk ontvangen door Chloë en Indy met koffie, thee en wat lekkers.

STUDIO CI: nieuwe hotspot voor trendy kleding en creatieve cadeaus

Lokaal

Sinds kort is Zwijndrecht een trendy mode-studio en bijzondere cadeaushop rijker. Op industrieterrein De Geer aan de Hoedemakersstraat 6 vindt u namelijk Studio CI!

De modern ingerichte studio is vernoemd naar de twee zussen Chloë en Indy die de trotse eigenaresses zijn. Aanvankelijk is Studio CI gestart als CI-inspiration, een webshop voor modieuze, betaalbare kleding en accessoires met een magazijn en shoplocatie in Ridderkerk. Intussen is de winkel echter uitgegroeid tot een werkelijk modeparadijs en is deze uitgebreid met een creatieve cadeaushop. Om al die hippe kleding, modeaccessoires en originele cadeaus mooi te kunnen uitstallen en ruimte te kunnen geven aan klanten, is Studio CI recent verhuisd naar de nieuwe locatie in Zwijndrecht.

Studio CI is 24/7 bereikbaar via de webshop. Bestelde items worden, mits op voorraad, binnen 24uur en altijd als cadeau verpakt, verzonden of kan zelf persoonlijk bij de studio worden opgehaald.

Daarnaast is de studio op vrijdagmiddag van 13-16 uur en op zaterdag van 10-15 uur geopend. Op die dagen kunt u altijd zonder afspraak gezellig langskomen en wordt u hartelijk ontvangen door Chloë en Indy met koffie, thee en wat lekkers. U kunt er dan natuurlijk zelf rondkijken, maar het team van CI geeft u desgewenst ook graag advies en tips over bijvoorbeeld hoe de kleding te dragen en hoe deze te stylen met één van de vele modeaccessoires.

Chloë en Indy verzorgen hun eigen inkoop en reizen elke maand af naar inkoopcentra in Amsterdam, Parijs en Duitsland. Ze zoeken daar zelf de mooiste kleding en bijbehorende accessoires uit waarvan zij verwachten dat deze bij hun klanten in de smaak zullen vallen. Daarna worden de items door hen zelf gedragen gefotografeerd en op hun site www.ci-inspiration.nl geplaatst. Op die manier kunt u direct zien hoe de kleding valt qua pasvorm en maat, en ook hoe u deze kunt stylen en combineren.

Mocht u na een kijkje in de webshop enthousiast geworden zijn, maar niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de studio of wilt u uw vriendinnen, familie en kennissen verrassen met een gezellig shopping event, dan is het ook altijd mogelijk een CI-Party in de studio te organiseren. Neem daarvoor contact op met het team van CI via info@ci-inspiration.nl
Ook worden er regelmatig shopping nights georganiseerd in de shop waar u dan onder het genot van een hapje en een drankje gezellig een avond kunt komen shoppen.

Tenslotte kunt u bij Studio CI ook terecht voor een origineel cadeau voor vrienden die gaan trouwen, een vriendin die een baby heeft gekregen, een bedankje voor de liefste opa of oma of gewoon zomaar een cadeau om je vader, moeder, vriend, vriendin of wie dan ook mee te verrassen. De cadeau-pakketjes kunt u naar eigen idee in elke prijsklasse samen met het team van CI samenstellen en zij zorgen er dan voor dat het cadeau bijzonder feestelijk verpakt wordt!

Ook voor een origineel geschenk voor uw personeel, bijzondere kerstpakketten of persoonlijke relatiegeschenken in grote of kleine aantallen bent u bij Chloë en Indy aan het goede adres!

Kortom, check de site of ga snel eens langs bij Studio CI en laat u verrassen door al het moois dat u daar kunt vinden!
CI inspiration
E-mail: info@ci-inspiration.nl
Webshop : www.ci-inspiration.nl
Studio: Hoedemakersstraat 6
3334 KK Zwijndrecht

Geopend op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Instagram: ci.inspiration
Facebook: CI inspiration

Afbeelding