Afbeelding

Winter3Daagse 2022 zamelt 48.760 producten in

Lokaal

De Winter3Daagse 2022 is wederom een groot succes geworden! Na totaal 60 uur radio en TV op ATOS RTV en Papendrecht FM was het eindtotaal 48.760 uur producten voor de lokale voedselbanken van Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Het thema armoede stond centraal dit jaar.

Donderdagochtend 15 december om 07.00 uur werd het officiële startsein gegeven voor de zesde editie van deze goede doelenactie. Niels Florusse, Wouter de Graaf en Bram de Waard draaide afwisselend de 60 uur non stop radio en TV achter elkaar voor het goede doel. Niels, Wouter en Bram werden bij gestaan door 15 andere DJ’s van de omroepen ATOS RTV, RTV Papendrecht en Omroep Hoekse Waard. Er waren gesprekken met mensen die bij de Voedselbank zelf lopen, mensen die zich inzetten met projecten tegen armoede, scholen, bedrijven, en sport- en cultuur verenigingen die producten hebben ingezameld voor de lokale Voedselbank. Daarnaast gingen Niels, Wouter en Bram live op locatie klusjes doen om geld bij bedrijven, dagelijkse boodschappen doen bij Plus Koehoorn en waren ze op locatie te vinden bij onder meer de kerstmarkt van scouting Panoord, de Winterfair en kerstboom voor de minima van Winkelcentrum Walburg.

Wouter en Lucas Hooikaas hebben ook dit jaar weer voor de Winter3Daagse ingezameld. In totaal konden zij 19.999 producten overdragen aan de Winter3Daagse wat te goede komt voor de doelen van de Winter3Daagse. Ook de bassischolen uit de regio hebben weer veel ingezameld en als de diverse sport- en cultuur verenigingen uit de regio.

De Winter3Daagse wilt iedereen die ingezameld of gedoneerd heeft voor de Winter3Daagse ontzettend bedanken. Zoals de slogan van de Winter3Daagse zegt we zamelen in met elkaar en we doen het voor elkaar.