Afbeelding

Warmtestore opent deuren nieuwe vestiging

Lokaal

Warmtestore heeft haar deuren van de nieuwe vestiging aan de Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht geopend. Dit is, naast de showrooms in Kampen en Mijdrecht, de derde vestiging van de landelijke haardenspecialist. 

Opening showroom
Oorspronkelijk werd de regio al goed bediend vanuit de vestiging in Alblasserdam. De vestiging is begin dit jaar verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht, dit heeft voor een betere zichtlocatie en meer parkeerruimte gezorgd. Op slechts een paar minuten afstand van de oude showroom, zo blijft het bedrijf voor lokale klanten goed bereikbaar. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een compleet vernieuwde showroom. Hier zijn de nieuwste modellen gashaarden, elektrische haarden en houtkachels te bezichtigen. De showroom is een echte inspiratiebron met exclusieve wandafwerkingen, maatwerkmeubels, cinewalls en unieke haardopstellingen.

Lokale mensen
Op de vestiging werken lokale mensen die bekend zijn met de regio. “We vinden het belangrijk om de mensen volledig te ontzorgen. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, van advies tot installatie.” Met een uitgebreid netwerk van installateurs en meubelmakers, kan Warmtestore een volledig en veilig pakket van A tot Z aanbieden. “We proberen alle wensen van onze klanten te realiseren, waarbij we streven naar honderd procent tevredenheidsgarantie. Zo is een installatie niet verplicht, maar wel een stuk gemakkelijker. Ook kunnen wij een droomopstelling creëren met een haardmeubel op maat”.

Trends en ontwikkelingen
Warmtestore streeft er naar om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche, om de klant te voorzien van het beste advies. Zo is er momenteel veel vraag naar alternatieven voor gas en duurzaam wonen.


Aardgasloos wonen
Nieuwbouwwoningen worden sinds 2018 niet meer worden aangesloten op het aardgasnetwerk. Is een gashaard dan nog wel mogelijk? De meeste gashaarden kunnen geleverd worden op propaangas. De haard wordt dan aangesloten op propaanflessen. Zo kunt u nog steeds genieten van een warm haardvuur. Met een gashaard kunt u ook besparen op de energierekening door alleen lokaal te verwarmen. De cv kan dan laag gezet worden. Zo stookt u niet in de ruimtes waar het niet nodig is. Een alternatief is de elektrische haard. Elektrische haarden zijn tegenwoordig zeer realistisch, dit dankzij innovatieve technieken op basis van waterdamp, led verlichting en projecttechnieken.

Verduurzaming houtkachels
Nederland wil een duurzame toekomst creëren voor de volgende generaties, hierdoor zijn er veel maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan. Hoe zit het dan precies met houtkachels? Er gaat namelijk niets boven een warm en knisperend houtvuur, maar is dat nog wel verantwoord? Dat traditionele open haarden niet het meest milieuvriendelijk zijn, is bij de meesten van u wel bekend. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om de oude haard te vervangen door een moderne houtkachel. Met een rendement van zo’n 80 procent kan er behoorlijk worden bespaard op de energierekening. Dankzij innovatieve technieken en betere stookmethodes, brandt het hout beter op en is er veel minder uitstoot dan bij een oude houtkachel.

Bezoek onze showroom
U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Hendrik-Ido-Ambacht. Bent u benieuwd hoe de nieuwe showroom eruit ziet? Kom gerust eens binnenlopen, de showroom is geopend op donderdag tot en met zaterdag van 09:00 - 16:00 uur. Voor een adviesgesprek kunt u een afspraak maken, zo weten we zeker dat er een adviseur beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook 24/7 terecht op onze website, www.warmtestore.nl.

We proberen alle wensen van onze klanten te realiseren, waarbij we streven naar honderd procent tevredenheidsgarantie.