foto: © De Kiesmannen
foto: © De Kiesmannen

De Kiesmannen in Cascade met de try-out van ‘Op zoek naar Europa’

Lokaal

De Kiesmannen maakt theatershows, programma’s en podcasts om politiek voor jonge mensen tot leven te brengen. De try-out speelt het gezelschap in Cascade op vrijdag 24 maart. 

De voorstelling neemt je mee op een reis vol muziek en verhalen van de Brusselse torens naar de rafelranden van het continent. Want het stormt in Europa: de Britten kozen hun eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en er woedt een verwoestende oorlog in Oekraïne. Europa weet zich amper raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf. Weet jij eigenlijk nog wel wat het betekent om Europeaan te zijn? Of hebben wij een nieuw Europees verhaal nodig? Europa verdrinkt in haar eigen geschiedenis; het oude continent is op zoek naar antwoorden. Ga mee op zoek.

De Kiesmannen maakt impactvolle theatershows, programma’s en podcasts om politiek voor jonge mensen tot leven te brengen. Eerder stonden ze met hun shows in een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen en Europees Parlement. Tijdens deze voorstelling gooit De Kiesmannen het roer om. Onder begeleiding van regisseur Leopold Witte ontrafelen acteurs Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern het Europese verhaal door middel van spel, muziek en humor.

Vrijdag 24 maart, 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro (incl. consumptie). Meer info en reserveren via: www.stichting-cascade.nl. 

Foto: © De Kiesmannen