Afbeelding

Laatste dienst van de gemeente Heerjansdam/Kijfhoek in de Boomgaardkerk

Lokaal

Op 23 april om 9.30 uur zal officieel de afscheidsdienst van de Boomgaardkerk in Heerjansdam plaatsvinden. Sinds de ingebruikname, in 1954, was dit gebouw van de gereformeerde kerk in Heerjansdam.

Bij het samengaan met de Hervormde kerk (2008) werd in het begin om de week dienst gehouden in dit gebouw, toen kreeg het ook de naam Boomgaardkerk. Al een aantal jaren wordt de dienst uitsluitend gehouden in de Dorpskerk.

De Boomgaardkerk wordt op zondagen gebruikt door een evangelische gemeente. Doordeweekse activiteiten, zoals clubs en vergaderingen worden tot op heden nog steeds in het gebouw van de Boomgaardkerk gehouden. Zolang dit nog mogelijk is blijft dat zo. Maar het gebouw is verkocht en vanaf mei start de verkoop van o.a. appartementen en woningen die gepland zijn in en om het gebouw voor het project Boomgaardhof.
Om die reden organiseert de kerkenraad van de gemeente Heerjansdam/Kijfhoek nog eenmaal een dienst in de Boomgaardkerk om het officiële afscheid van dit gebouw te markeren.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.