Feestelijke opening jubileumjaar
Feestelijke opening jubileumjaar

Al 100 jaar een betrouwbare partner in hout!

Lokaal

Houtgroep Van Drimmelen viert 100-jarig jubileum 
Met een gezamenlijke druk op de knop, werd tijdens een bijeenkomst door directieleden Eric, Pieter-Jan en Arjan van Drimmelen op donderdag 20 april jl. het startsein gegeven voor een feestelijk jubileumjaar ter ere van het honderdjarig bestaan. Sinds de oprichting in april 1923 is Van Drimmelen in de loop van honderd jaar uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige houtbedrijven in Nederland. Iets om trots op te zijn en om een jaar lang te vieren! 

Feestelijke aftrap 
Tijdens een feestelijke ceremonie voor personeel, oud-medewerkers, familie en vrienden, werd in aanwezigheid van burgemeester Edo Haan, het glas geheven op deze bijzondere mijlpaal. Het komende jaar staat er nog meer op het programma. Zo worden alle medewerkers en hun partners meegenomen voor een lang weekend in Valencia en zal in het najaar op 10 oktober voor relaties en genodigden uit de branche een symposium worden georganiseerd. “Want hout heeft de toekomst”, zo stelt Van Drimmelen. “Hout is bij uitstek een product dat een bijdrage kan leveren in het behalen van de klimaatdoelstellingen die voorliggen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zijn constant in ontwikkeling en doorlopend bezig om onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

Familiebedrijf met Zwijndrechtse roots 
Tijdens de ceremonie op 20 april jl. nam burgemeester Edo Haan namens de gemeente Zwijndrecht een mooie houten tuinbank in ontvangst. Deze bank stond symbool voor het cadeau dat Van Drimmelen aan de inwoners van Zwijndrecht schenkt: in oktober worden er in totaal zes banken geplaatst op de Maasboulevard. Het is tekenend voor de maatschappelijke betrokkenheid van Van Drimmelen. “Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en in een mensgerichte aanpak. Medewerkers beschouwen wij als onderdeel van de Van Drimmelen-familie. Als één van de grootste werkgevers van de gemeente Zwijndrecht zijn wij ons terdege bewust van ons maatschappelijk belang. Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht, de platte organisatie en de positieve en goede sfeer op de werkvloer. Wij zijn er trots op dat veel medewerkers al lange tijd aan ons verbonden zijn. Samen met hen zijn wij klaar voor de toekomst. Op naar de volgende 100 jaar!”