Foto: Patrick Straver / sv Conventus
Foto: Patrick Straver / sv Conventus

Sv Conventus begint met handbal voor peuters & kleuters

Lokaal

Sv Conventus begint vanaf dinsdag 16 mei met handbaltrainingen die volledig gericht zijn op peuters en kleuters. Tijdens deze trainingen kunnen kinderen op speelse wijze kennismaken met de handbalsport, terwijl het ook hun sociale gedrag en de motoriek verbetert. 

De nieuwe trainingen zijn speciaal bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar, die met hun ouders van harte welkom zijn om onder begeleiding van muziek met een bal te bewegen. De trainingen vinden plaats op het handbalveld van sv Conventus, direct naast het centraal gelegen DevelsteinCollege.

De deur staat vanaf dinsdag 16 mei elke week van 17.00 tot 18.00 uur open voor kinderen (en hun ouders) die deel willen nemen aan deze trainingen. Hiervoor hoef je vooraf alleen een mailtje te sturen naar htc@svconventus.nl om je aan te melden. De eerste drie trainingen zijn bovendien volledig gratis!

Sv Conventus is een kleinschalige hand- en korfbalvereniging, waarbij plezier in de sport en gezelligheid centraal staan. De Zwijndrechtse vereniging zit met zijn velden én kantine aan de Develsingel 7A, direct naast het DevelsteinCollege.

Mocht je op een andere manier kennis willen maken met de hand- of korfbalsport, bijvoorbeeld via een clinic thuis of op school, neem dan contact op met htc@svconventus.nl.