Afbeelding
Foto: Pieter Scheurwater.

Schoolkorfbaltoernooi 2023 DVS’69 geslaagd!

Lokaal

Woensdagochtend 7 juni meldde zich een grote groep vrijwilligers in het clubhuis van DVS’69. Samen werd het DVS terrein in gereedheid gebracht voor het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3, 4 en 5 van de Ambachtse basisscholen. Het was droog en de zon scheen. Het ideale scenario voor een leuke en sportieve middag op het DVS terrein. Om even over half twee meldden de eerste deelnemers zich om vanaf 14.15 uur van start te gaan met de eerste poulewedstrijden. Met veel enthousiasme en fanatisme probeerde de teams de bal in de korf te krijgen en meer doelpunten te scoren dan de tegenpartij. Soms werden sporten tegelijkertijd uitgeoefend door in het veld ook de radslag te laten zien! De kinderen vermaakten zich in het veld maar ook daar buiten.

Een van de ouders vatte het als volgt samen: “Bedankt DVS voor de super geslaagde middag. Het programma was overzichtelijk, lekker tempo tussen de wedstrijden ( niet lang wachten), veel te doen, eten en drinken. Kortom we hebben het super naar ons zin gehad ondanks dat onze zoon niet doorging naar de volgende ronde”.

Daar waar anderen niet doorgingen naar de kwart en halve finales werd er in de laatste wedstrijden hard gestreden voor de titel. Naast de felbegeerde beker ontvingen de nummers 1 uit de poule een bowlingbon en de nummers 2 een tegoedbon om te gaan midgetgolfen. Dit werd hen aangeboden door onze trouwe sponsor Palmpartyhouse en De Theetuin in Rijsoord. Ook vanuit basisschool Sol Villa Ambacht kwam het compliment dat zij een gezellige, sportieve en geslaagde middag beleefd hadden ondanks dat zij buiten de prijzen vielen.

De vrijwilligers hebben deze dag met veel plezier georganiseerd en doen dit graag volgend jaar weer. Tot dan!

De uitslagen van de korfbalmiddag;

Groep3
1.De Watervlinder 6
2. SOL Admiraal-Krommeweg 8
3.SOL-Admiraal-Krommeweg 6

Groep 4
1. SOL Admiraal-Krommeweg 5
2. De Wijngaard 2
3. De Tweestroom 4

Groep 5
1.De Watervlinder 2
2. De watervlinder 1
3. De Wijngaard 1

Lijkt het je leuk om 3x gratis mee te trainen? Stuur dan een mailtje naar komkorfballen@dvs69.nl en dan neemt DVS’69 zo snel mogelijk contact met je op.

Bron: DVS’69
Foto: Pieter Scheurwater.