Afbeelding

Rommelmarkt bij kerk De Levensbron

Lokaal

De activiteitencommissie van protestantse gemeente de Levensbron organiseert op vrijdag 22 en zaterdag 23 september a.s. weer haar jaarlijkse rommelmarkt. 

Bezoekers zijn van harte welkom aan de Jan Luykenstraat 10 te Ridderkerk op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op deze rommelmarkt worden onder meer kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica, boeken, platen en cd’s, speelgoed en klein meubelen aangeboden. Met name bij de stand van kunst en kitsch zullen veel vintage artikelen te vinden zijn. 

Ook aan de inwendige mens zal worden gedacht. Naast koffie, thee en frisdrank kunnen er voor de lekkere trek oliebollen, broodjes hamburger en soep worden gekocht. Net als in eerdere jaren zal ook het rad van avontuur vele malen gedraaid worden, waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Een deel van de opbrengst van deze rommelmarkt zal ten goede komen aan Stichting Bram.

Sinds 2013 biedt Stichting Bram zorg, begeleiding én onderwijs op maat aan kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking binnen het reguliere onderwijs. De kinderen van Stichting Bram werken, spelen en leren binnen het primair onderwijs intensief samen met de kinderen van OBS de Botter en binnen het voortgezet onderwijs met de leerlingen van de Leer Onderneming. Het is een unieke samenwerkingsvorm, waarbij zorg en onderwijs met elkaar samengaan! Stichting Bram heeft momenteel 2 groepen binnen het primair onderwijs genaamd “de Optimist” (voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar) en “de Klipper” (voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar). Beide groepen zijn onderdeel van OBS de Botter en bestaan dagelijks uit 3 medewerkers (leerkracht, onderwijsassistent en persoonlijk begeleider) en bieden zorg, begeleiding en onderwijs aan 6 leerlingen.