Afbeelding

Kwint en Cato gaan mee stemmen!

Lokaal

Zo dan, het was al weer enige tijd geleden dat we op stap zijn geweest. Het weer is er natuurlijk ook niet naar geweest om eens lekker de benen te strekken de laatste tijd. Met al die regen zitten ook wij het liefst lekker droog in ons stalletje.

Maar vandaag was het dus prima weer. OH had er ook zin in. Hij moest nog wel even iets doen zei hij toen we weg gingen uit het Jeugdspeelpark. Uiteraard wisten wij niet wat er zo belangrijk was, dat hij ons daarvan op de hoogte stelde. We liepen weer over de Weteringsingel richting het gemeentehuis. Dat doen we zo vaak, dus dat was niet echt ongewoon. Alleen bij het gemeentehuis liepen we niet door richting Cascade, maar gingen we plots naar binnen. Het was er een drukte van belang. De hal was namelijk omgetoverd tot stembureau! 

Zelf ben ik er met Ohio ook eens wezen stemmen een paar jaar geleden. Dat was in September 2019. Dus voor mij was het gesneden koek. Cato begreep er echter helemaal niks van. Ze vond het overigens best wel gezellig met al die mensen in de rij. We hadden gehoopt dat de we konden stemmen op AAP. Dit is de Algemene Alpaca Partij, maar die was nergens te vinden op de formulieren. We hebben er daarom maar van afgezien om onze stem uit te brengen. OH heeft wel zijn stem uitgebracht…….maar hij vertikt het om te zeggen op wie. Er waren een hoop mensen in het gemeentehuis die met ons op de foto wilde. Zelfs de dames achter de tafel van het stembureau wilden dat graag. Daar hebben we nooit problemen mee en dat doen maar wat graag. Na nog wat bijgekletst te hebben met wat medestemmers, zijn we weer richting het Jeugdspeelpark gelopen. We zitten vanavond aan de buis gekluisterd om de uitslagen te bekijken. Ik ben ook reuze benieuwd wie de meeste stemmen gaat krijgen. Jullie waarschijnlijk ook neem ik aan.

Gegroet,
Kwint

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding