Foto: Cees van Meerten
Foto: Cees van Meerten Foto: Cees van Meerten FotoExpressie

ALV Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana 2023

Lokaal

Op 16 november 2023 heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana plaatsgevonden, waar we samen met onze leden terugblikten op een jaar vol met diverse hoogtepunten. Het secretarieel en financieel jaarverslag boden een helder inzicht in onze administratieve en financiële situatie, bevestigd door een positieve check van de kascontrolecommissie.

Verder hebben wij afscheid genomen van onze toegewijde bestuursleden Arend-Jan Schumacher en Reinier Platschorre. Met blijdschap kunnen wij vermelden dat er twee nieuwe bestuursleden zijn toegetreden tot de Oranjevereniging. Ingrid Stolk en Naeim Safaye zullen onze missie verder gaan vormgeven. Ook hebben wij de essentie van vrijwilligers benadrukt en nieuwe routes voor sponsoring uitgestippeld, als zijnde solide bouwstenen voor de toekomst.

Een bijzonder moment was het afscheid van onze erevoorzitter Jan Heijkoop. Zijn toewijding in de afgelopen jaren wordt enorm gewaardeerd door onze leden. Daarna hebben we de nieuwe burgemeester Patrick van der Giessen als onze nieuwe erevoorzitter verwelkomd. Hij heeft nogmaals de noodzaak en kracht van goede vrijwilligers benadrukt. Ook bij hem staat dit onderwerp hoog op de agenda.

Om betrokkenheid bij de Oranjevereniging verder te stimuleren, handhaven we de contributie van €12,50 voor het komende jaar. Met dit besluit blijft onze vereniging voor iedereen toegankelijk en waarborgen we de inclusiviteit.

Na alle officiële zaken bruiste de avond van gezelligheid. Dankzij de steun van onze geweldige leden en de bredere gemeenschap, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Bedankt aan allen voor het versterken van onze vereniging met jullie aanwezigheid en betrokkenheid.

We kijken uit naar Koningsdag 2024!

Foto: Cees van Meerten

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.