senior man hugging and kissing wife, suffering from alzheimer disease
senior man hugging and kissing wife, suffering from alzheimer disease

Aankondiging en uitnodiging Alzheimer Café

Lokaal

Hiermee nodigen we u van harte uit voor het Alzheimer Cafe op 6 december a.s.. Deze avond zal u tips krijgen hoe u de feestdagen samen met uw naaste voor beide zo fijn mogelijk kan beleven. Na de pauze zullen we het jaar feestelijk afsluiten met een optreden van het Swinhove koor. 

Amyra Roos (gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie binnen Swinhove) is deze avond gastspreker en zal tips geven hoe u het beste de feestplanning af kan stemmen op de mogelijkheden van uw naaste met dementie en waar jullie zich beide goed bij voelen.

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw vragen en onderling contact. 

Ook zijn er tijdens dit café nog verschillende andere zorgprofessionals aanwezig aan wie u uw vragen kan stellen (o.a.  een casemanager dementie, mantelzorg ondersteuners van Diverz, Mee en van het Vivera wijkteam, een sociaal makelaar en een welzijnscoach van de Swinhove Groep).

Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom!

Het Alzheimer Café vindt normaal gesproken iedere 1ste woensdag van de maand plaats in de Salon van Swinhove,. Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht en iedereen is welkom.

Woensdag 6 december gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. 

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. 

De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol! 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Corien van Poortvliet;
E-mail: cvpoortvliet@swinhovegroep.nl
Telnr: 06-21126071 (a.u.b. geen voicemail inspreken)