Een opslagruimte huren doe je nu veilig bij Storage Share in Heerjansdam.
Een opslagruimte huren doe je nu veilig bij Storage Share in Heerjansdam.

Ook in Heerjansdam stal je je spullen nu veilig: ‘Ik kan niet blijer zijn’

Lokaal

Tijdelijk een opslaglocatie voor je spullen nodig? Op 1 november heeft Storage Share zijn nieuwste vestiging geopend in Heerjansdam, waar je nu veilig je spullen kan opslaan. Het volledig vernieuwde pand aan de Willem de Zwijgerlaan biedt een ruimte van 800 m² met recent gerealiseerde opslagboxen variërend in grootte van 2 tot 12 m². Op de openingsdag stonden de eerste tien huurders al voor de deur om gebruik te maken van de faciliteiten.

Snelle toegang tot opslagruimte
Een van de eerste huurders, Estee, zocht na het beëindigen van haar relatie naar een tijdelijke opslagruimte. Na enkele aanbevelingen in een vriendinnengroepsapp koos ze voor Storage Share. Snel volgde een bezichtiging.

Estee: ‘Die ging telefonisch. Zo werd de deur voor mij geopend en kreeg ik een rondleiding. Ik had er direct een goed gevoel bij. Binnen no-time was geregeld dat ik een box kon huren en een paar dagen later stonden mijn spullen erin. Ik kon gewoon voor de deur parkeren en omdat mijn box om de hoek van de grote lift zit, was het klusje in een mum van tijd geklaard. Het ziet er bovendien verzorgd uit en de prijs is prima. Daarbij woon ik nu bij mijn moeder, op zes minuten rijden van de opslaglocatie. Ideaal als ik snel iets nodig heb. Ik kan eigenlijk niet blijer zijn.’.

Advies bij het bepalen van opslagruimtegrootte
Estees vriendin Nomi bevond zich in een vergelijkbare situatie na het verbreken van haar relatie. Ze koos voor Storage Share na een Google-actie van haar moeder. ‘Online zag het er goed uit: precies wat ik zocht en in de buurt. Nadat ik mij had ingeschreven, werd ik snel teruggebeld. Ik had nog wel wat hulp nodig bij het bepalen van de grootte van de opslagbox. Op basis van wat ik erin kwijt wilde, kreeg ik het advies om voor maat S te gaan. Dat komt neer op 4 m². Mijn spullen staan er nog niet in, maar ik heb wel al een kijkje genomen. Het oogt netjes en opgeruimd.’

Veiligheid als prioriteit
Julian Doorten, mede-eigenaar van Storage Share: ‘Net als veel van onze andere tientallen vestigingen is dit pand compleet vernieuwd voordat wij het in gebruik namen. Het dak, de gevels, de toegangsdeuren, de elektra: alles is gloednieuw. De gangen zijn weer mooi gecoat en we hebben er een nieuwe lift ingezet, zodat huurders hun boedel eenvoudig kunnen verhuizen. Natuurlijk beschikt ook deze locatie over een digitaal toegangssysteem en camerabeveiliging. Je belt met je telefoon naar een bepaald nummer en opent daarmee de deur. Wel zo veilig.’

Storage Share Barendrecht-Zwijndrecht vind je aan de Willem de Zwijgerlaan 3, 2995 BV Heerjansdam. Zie voor meer informatie over Storage Share: www.storage-share.nl.

Een opslagruimte huren doe je nu veilig bij Storage Share in Heerjansdam.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.