Afbeelding
Foto:

Sinterkerst in De Blije Borgh

Lokaal

Het was een feestelijke dag bij De Blije Borgh op woensdag 29 november, toen Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek bracht aan onze bewoners. In samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en Just Dymph hebben we een gezellig Sinterklaasfeest georganiseerd voor bewoners en kinderen van kinderopvang YES!

De middag was gevuld met diverse activiteiten, variërend van een sjoelcompetitie en knutselen tot dansen met de Pieten. Jong en oud waren aan het genieten, waardoor het een hele leuke middag werd. Natuurlijk was het hoogtepunt van de dag het bezoek van Sinterklaas zelf. De goedheiligman werd ontvangen door wethouder Van Die en Jacqueline van Ginneken, directeur/bestuurder van De Blije Borgh. Sint voerde mooie gesprekken met de bewoners en ontving talloze tekeningen van de kinderen. 

Met het Sinterklaasfeest achter de rug kijken we nu vol verwachting uit naar de kerstperiode. Voor onze bewoners staat er onder andere een feestelijk kerstdiner op het programma, en op vrijdag 20 december kunnen ze genieten van een optreden van het Brandweermannenkoor Zuid-Holland Zuid. Ze kunnen ook uitkijken naar een verrassingsbezoek van kinderen van SOL Admiraal en SOL De Watervlinder, die prachtig gekleurde kerstkaarten zullen overhandigen.

Namens het hele team van De Blije Borgh willen we iedereen alvast fijne kerstdagen toewensen. We hopen dat deze feestdagen gevuld mogen zijn met warmte, aandacht en gezelligheid voor iedereen.