Afbeelding

Nationaal theaterweekend in Cascade; voor slechts één tientje naar het theater

Lokaal

Het theaterweekend viert Cascade met maar liefst twee voorstellingen. Zaterdag 27 januari speelt cabaretier Kees van Amstel ‘Vluchtweg altijd vrijhouden’. De Hermannen spelen zondag 28 januari hun jeugdvoorstelling ‘Herman, we have een probleem’.

Tijdens dit speciale Theaterweekend kan iedereen in Nederland voor slechts één tientje naar het theater. In Cascade maak je kennis met cabaretier, comedian, columnist en docent Kees van Amstel. Kees vlucht graag, maar dan voor z’n plezier. Hij houdt zijn vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in het onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. Deze sterke verhalenverteller weet met zijn gouden grappen van elke situatie iets komisch te maken. Kom lachen op zaterdag 27 januari. 

Op zondag 28 januari heeft Cascade een hilarische jeugdvoorstelling in petto. Vlieg je met de lichtsnelheid van je problemen vandaan? Of ga je er recht op af en draai je er niet omheen? Om die vraag draait het in deze razendsnelle nieuwe voorstelling van De Hermannen. De heren doen waar ze goed in zijn: gekke dansjes, hilarische tekstjes, ze rappen erop los en in een vindingrijk decor van meuk en spullen maken ze natuurlijk ruzie zoals alleen deze mannen dat kunnen. Maken ze het weer goed? Tuurlijk! Alleen samen kom je eruit. De voorstelling ‘Herman, we have een probleem’ is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar.

Kijk voor meer info en reserveren op de website: www.stichting-cascade.nl 

Afbeelding