Afbeelding

Asieldier van de week Chucky

Lokaal

Uit de Kijk, Het Klikt! test is Chucky als een oranje Bezige Bij gekomen.

Chucky is een Stafford reu van bijna 5. Hij is heel lief en enthousiast naar mensen. Echt een allemansvriend! Helaas kon Chucky niet bij zijn oude eigenaar blijven wegens gezondheidsredenen.

Chucky heeft veel energie en is speels en kan flink druk zijn. Hij heeft veel beweging nodig en is graag bezig met zijn baasje. Hij kent alle basiscommando’s en luistert hier ook goed naar. Alleen het aan de riem lopen is een probleem. Hij is ontzettend sterk en kan erg hard trekken. Ook kan hij uitvallen naar andere honden. Al doet hij dit eigenlijk alleen wanneer een andere hond reageert.

Omdat hij een onstuimige jongen is plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Hiervoor is hij echt te lomp! Hij slaapt graag op de bank en kan goed alleen thuis zijn.

Hij heeft een hele oude beschadiging aan zijn oog waardoor er een waas overheen ligt. Hier heeft hij geen last van. Het ziet er alleen een beetje raar uit zoals u op de foto kan zien.

We zoeken voor deze lieve jongen een geschikte eigenaar die stevig in zijn schoenen staat en Chucky aankan. Hij heeft namelijk ook consequente begeleiding nodig! Kent of bent u zo iemand? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Chucky of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.