Afbeelding

Summer is coming! Verhage trakteert op gratis softijs

Lokaal

Terwijl je naar buiten kijkt, zou het niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar de zomer staat voor de deur! Het seizoen van ontwaken met het zachte getjilp van vogels op de achtergrond en de warme stralen van de zon die als een deken over je lichaam vallen. Heerlijk toch?!

Met de komst van de zomer nadert ook de zomertijd. Vergeet dus niet om je opa en oma eraan te herinneren dat ze die ouderwetse koekoeksklok een uurtje terugzetten. En als je toch bij ze bent, neem ze dan meteen mee naar jouw favoriete Verhage store! Op zondag 31 maart kan je namelijk tussen 14:00 en 15:00 uur bij alle* Verhage stores terecht voor gratis softijs.

*Met uitzondering van Verhage Zuidplein.

Maar wat is softijs eigenlijk? Softijs is een romig, zacht en luchtig ijs dat meestal wordt geserveerd in een hoorntje of bakje. Het wordt gemaakt door een mengsel van melk, suiker, room en andere ingrediënten te mixen en te bevriezen terwijl het wordt gedraaid. Het resultaat is een gladde en fluweelachtige textuur die anders is dan de harde en bevroren structuur van traditioneel schepijs.

Begint het water je al in de mond te lopen? Kom dan ook langs bij jouw favoriete Verhage store op zondag 26 maart tussen 14:00 en 15:00 uur, samen met al je vrienden, collega’s en familieleden, want het belooft een gezellige bedoening te worden!

En trouwens, als je er toch bent... Maak er een mooi moment van en leg het vast op je sociale media! Vergeet niet om de #VerhageSummertime te gebruiken.

See ya!

Afbeelding