Afbeelding

Asieldier van de week Fyta

Lokaal

Uit de “Kijk, Het Klikt!”- test is Fyta als een paarse Bolleboos gekomen.

Dit is Fyta, een mooie meid van 12 jaar. Fyta is geboren Roemenië. Ze is opgegroeid in een roedel. Ze is dus niet heel goed gesocialiseerd en is erg eenkennig naar vreemden. Dit heeft zeker wat extra aandacht nodig bij haar nieuwe eigenaar! Als ze je vertrouwd is ze een enorme knuffelkont! Ze komt heerlijk tegen je aan leunen voor knuffels en aandacht! Maar buiten kan het een uitdaging zijn met vreemde mensen. Voor meer info hierover kunt u ons altijd bellen.

Fyta is al wat op leeftijd en krijgt wat ouderdomskwaaltjes. Zo heeft ze wat last van artrose waar ze pijnstilling voor krijgt. Ook krijgt ze medicatie voor incontinentie. Met deze medicatie gaat dit gelukkig goed. Bent u verliefd geworden op haar lieve koppie? Want lief is ze zeker! Neem dan contact op voor meer info.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Fyta of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas. Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.