Afbeelding

Stichting TRIS Kontakten is klaar voor het Koningsfeest!

Lokaal

Stichting TRIS Kontakten is klaar voor het Koningsfeest! Van harte welkom op het TRISplein van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Eigenlijk hoeven wij het Koningsfeest op de 27e april niet meer aan te kondigen. Velen van jullie weten op die dag de Burgemeester de Bruïnelaan 138A in Zwijndrecht te vinden. Als vanouds is het goed toeven bij de TRIS. Koningsfeest bij de TRIS, een begrip! Dit jaar is er een extra feest omdat de Stichting TRIS Kontakten 20 jaar bestaat.

De band Zorengue zorgt weer voor swingende (Surinaamse) muziek. De inwendige mens wordt zeker niet vergeten. Herman, de Surinaamse cateraar, is van de partij, met onder andere lekkere roti en nasi. BB Burgers, de naam zegt het al, is verantwoordelijk voor een heerlijk broodje hamburger. Vergezeld met een Surinaams PARBO biertje, dan weten we zeker dat uw dag niet meer stuk kan.

Ondertussen genietend van de muziek kunnen alle historische militaire voertuigen van de TRIS bekeken worden. Net als vorig jaar zijn een aantal militairen van het 45ste Pantserinfanterie Bataljon Regiment Infanterie Oranje Gelderland aanwezig met een CV90 pantserverkenningsvoertuig. Speciaal voor de kleintjes onder ons is er een springkussen. Kortom; vertier genoeg!

CV90 pantserverkenningsvoertuig
Als vanouds is het tijdens het Koningsfeest goed toeven bij de Stichting TRIS Kontakten.

Afbeelding