Afbeelding
Yordi Bom

Terugblik Koningsdag Zwijndrecht 2024

Lokaal

In alle vroegte zijn de marktkramen en foodtrucks geplaatst en de kleedjes uitgespreid met alle hoop een een mooie Koningsdag.

Helaas begon de dag met wat regen en is er in overleg besloten om de Aubade een half uurtje uit te stellen want om 10.30 uur zou het droog worden, en dat werd het gelukkig.Vele bezoekers en de nieuw gedecoreerden woonde de Aubade bij en ondertussen werd het ook drukker op de braderie en kleedjesmarkt.

Op het muziekpodium traden diverse bands en artiesten op en er werd gezellig gefeest door de vele bezoekers waarvan de meeste in oranje waren uitgedost. Niet alleen de bezoekers hadden het naar hun zin maar ook de vele vrijwilligers die hard aan het werk waren hebben genoten.

Op de kinderfeesten in de Emmastraat en op de parkboerderij hebben de kinderen een geweldige dag gehad mede mogelijk gemaakt door de vrienden van de Kiboe Hoeve en Theaterhuis Drechtsteden.

Met nog een klein buitje later in de middag die gelukkig snel voorbij was kunnen wij terug kijken op een geslaagde Koningsdag in Zwijndrecht. Namens het bestuur van de stichting Koningsfeesten Zwijndrecht wil ik iedereen bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Voorzitter Kees Schilten

Foto’s: Yordi Bom

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding