Afbeelding

Oud-voorzitter Cock Paans

Lokaal

Sinds een aantal jaar organiseren wij bij Showband Jong Holland ons event de zaterdag voor Koningsdag, namelijk ‘Jong Holland kleurt Oranje’. Hiermee bieden we muziekkorpsen uit de regio (en daarbuiten) de kans om zich voor de start van het seizoen aan het publiek te presenteren. Dit jaar vond dit plaats op 20-04 in de Walburghal.

Bijzonder aan de editie dit jaar is dat we onze oud-voorzitter Cock Paans in het zonnetje konden zetten. Cock was in 2023 maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging!
Naast 60 jaar lid van de vereniging is Cock ook spelend lid en drummajor geweest, en tot op de dag van vandaag is Cock instructie brass voor onze jeugd, geeft hij kinderen les vanaf de allereerste beginselen in muziek, is hij oud-bestuurslid, oud-voorzitter, ere-lid en ere-voorzitter; een indrukwekkende lijst en met recht een jarenlange bijzondere inzet voor onze mooie vereniging!

Ook zijn zijn kinderen, en sinds een aantal jaar ook zijn klein kinderen, enthousiaste leden van Showband Jong Holland, het enthousiasme voor muziek en show word dus aan alle generaties binnen de familie door gegeven.

26 april 2018 is Cock hiervoor onderscheiden en mag zich sindsdien Lid in de orde van Oranje-Nassau noemen. Al met al, Cock is binnen de vereniging een voorbeeld voor ons allen, en wij hopen dat hij zich nog jaren vol energie voor ons wilt inzetten!

Afbeelding