Avondvierdaagse Zwijndrecht 2023.
Avondvierdaagse Zwijndrecht 2023. Shane Winsser

Avondvierdaagse Zwijndrecht #AV078 2024 krijgt een vliegende start!

Lokaal

De jaarlijkse Avondvierdaagse is een begrip in Nederland. In 2022 is na een lange tijd wachten de avondvierdaagse weer nieuw leven in geblazen. In samenwerking met de Stichting Avondvierdaagse heeft de Tafelronde Zwijndrecht zich ingezet om voor de duizenden enthousiaste kinderen in 2022 een Avondvierdaagse te organiseren. En Hoe! Wat een geweldig succes is het geworden met behulp van alle enthousiaste vrijwilligers en sponsoren! Editie 2023 telde al ruim 2500 lopers!

Avondvierdaagse voor iedereen 
De Avondvierdaagse is iets om naar uit te kijken. Duizenden kinderen hebben plezier, krijgen de nodige beweging en nieuwe vriendschappen ontstaan. Als Tafelronde zijn wij trots bij te kunnen dragen aan het organiseren van dit prachtige evenement. Daarnaast gaan we ons inzetten om de Avondvierdaagse nog leuker te maken maar ook voor iedereen bereikbaar.

Voorbereiding 
De voorbereidingen zijn in volle gang! Samenwerkingen met de lokale ondernemers wordt gezocht, routes worden bepaald en discussies gevoerd over hoe dit evenement voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar is. Zoals gebruikelijk is de Avondvierdaagse bedoelt voor kinderen en kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen zich inschrijven.

Vrijwilligers!
Wij doen dit met en voor elkaar! Lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te helpen bij het organiseren van de Avondvierdaagse? Meld je aan! Alle extra handen zijn hard nodig om van dit evenement een groot succes te maken.

Wat krijg je er voor terug?
Een onvergetelijke ervaring
Een gratis cursus (wanneer je verkeersregelaar word)
Een historisch aandenken (verassing!)
Veel Avondvierdaagse vrienden voor het leven!

Energie vanuit de organisatie
De Tafelronde Zwijndrecht geeft een modern en eigen sausje aan de Avondvierdaagse. Hierbij kun je denken aan de volgende zaken: Het betrekken van lokale ondernemers voor (financiële) ondersteuning en hulp, het gratis maken en digitaliseren van het evenement. Hierbij is een nieuwe website in het leven geroepen: www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl en wordt nóg meer gebruik gemaakt van de inzet van sociale media #CHECKEN! Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van o.a. 18 ondernemers uit de Tafelronde Zwijndrecht.

Over de Tafelronde Zwijndrecht 
De Tafelronde Zwijndrecht is een serviceclub van heren tussen de 25-40 jaar die graag een bijdrage levert aan de lokale gemeente. Jaarlijks organiseert de Tafelronde (al meer dan 30 jaar) kosteloos een leuke boottocht voor ouderen en alleenstaanden en wordt middels een fundraising geld gedoneerd aan lokale goede doelen. Bij de Zwijndrechtse Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding