Afbeelding

Reddingsbrigade doneert €1530,- aan Spieren voor Spieren!

Mens en Maatschappij

Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht organiseerde op zaterdag 11 maart het sponsorzwemmen in zwembad De Louwert. De opbrengst was bestemd voor het goede doel Spieren voor Spieren en voor de brigade om o.a nieuwe lesmaterialen aan te schaffen.

Alle deelnemers hebben in een half uur zoveel mogelijk banen gezwommen. Zij hebben zich voor deze prestatie laten sponsoren. Iedereen kon gesponsord worden per gezwommen baan of voor een vast bedrag. Vele sponsoren zijn gevonden in familie en vriendenkringen van de deelnemers, dank jullie wel hiervoor!
Afgelopen zaterdagmiddag werd bekend gemaakt dat er door de deelnemers 1381 banen zijn gezwommen. Dit is in totaal 34,525  kilometer! Het leverde het mooie totaalbedrag op van € 3830,- .

Syb van Maurik, kind-ambassadeur Spieren voor Spieren
De Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht heeft hiervan € 1530,- gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Syb van Maurik was namens Spieren voor Spieren als kind-ambassadeur aanwezig in het zwembad om de cheque in ontvangst te nemen. Syb is 8 jaar en heeft de ziekte SMA. Hij hoopt dat er heel veel geld wordt opgehaald voor Spieren voor Spieren zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar het bestrijden van spierziektes.

Tevens heeft Syb samen met een bestuurslid de prijzen overhandigd aan de deelnemers die het meeste geld hebben opgehaald in hun leeftijdscategorie. Felicia, Karin, Julian, Lucas, Anouk en Anjelien ontvingen een mooi T-shirt, gesponsord door Erjama & Short Graphics, met hun voornaam en de twee logo’s van de sponsordoelen erop afgedrukt.

We bedanken alle deelnemers, sponsoren van de deelnemers, alle vrijwilligers,  Erjama & Short Graphics en Syb voor deze geslaagde sponsorzwemactie!

Tekst en foto: Reddingsbrigade 
Hendrik-Ido-Ambacht

Afbeelding