Hans Emmen (links) en Jaap de Jager van Steamwork en coördinatoren Iris van Putten en Miranda Riet (links)
Hans Emmen (links) en Jaap de Jager van Steamwork en coördinatoren Iris van Putten en Miranda Riet (links)

Team Steamwork overhandigt namens Roparun een cheque aan hospice De Cirkel

Mens en Maatschappij

Op vrijdag 19 mei overhandigden Jaap de Jager en Hans Emmen van team Steamwork namens de Roparun een cheque met het prachtige bedrag van € 17.052 aan hospice De Cirkel. De cheque werd met grote dankbaarheid in ontvangst genomen door de coördinatoren Iris van Putten en Miranda Riet.

De stichting hospice De Cirkel heeft een vestiging ten behoeve van de inwoners van de Zwijndrechtse Waard in Hendrik-Ido-Ambacht en een vestiging voor de inwoners van de Alblasserwaard in Papendrecht. De laatste vestiging opende eind 2020 haar deuren.

Deze door Roparun aangeboden donatie dient onder andere om de huiselijkheid in beide vestigingen van hospice De Cirkel te verhogen. Huiselijkheid, veiligheid en respect zijn de kernwaarden die hospice De Cirkel bij haar activiteiten hoog in het vaandel heeft staan. 

Bestuursvoorzitter Ad van Driel van hospice De Cirkel benadrukte zijn dankbaarheid voor de steun van de Roparun en team 293-Steamwork. “Ongelooflijk wat jullie doen voor de samenleving en in het bijzonder voor mensen die palliatieve zorg behoeven.” Tijdens een ontroerend moment deelden Hans en Jaap hun persoonlijke motivatie voor hun werk voor de Roparun. In 2019 ontving hospice De Cirkel een grote donatie voor de inrichting van de bewonerskamers van het hospice in Papendrecht.

Tijdens de Pinksterdagen komt Steamwork weer in actie tijdens de Roparun, die dit jaar gaat van vliegbasis Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Ad wenste Jaap de Jager, teamleider Hans Emmen, alle lopers en begeleiders heel veel succes met deze intensieve loop en hun belangrijke werk voor de Roparun.

Wilt u meer informatie over hospice De Cirkel, wilt u het financieel steunen of vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@hospicedecirkel.nl. Alvast bedankt voor uw hulp en betrokkenheid! 

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.