Afbeelding

Diverz bedankt haar vrijwilligers tijdens kerst high-tea op Dag van de vrijwilliger

Mens en Maatschappij

Op 7 december vierde Diverz de Dag van de vrijwilliger door al haar vrijwilligers te bedanken met een feestelijke kerst high-tea in het Develpaviljoen. Het was een groot succes en er werd stilgestaan bij de onschatbare waarde van hun inzet gedurende het afgelopen jaar.

Tijdens de high-tea werden de vrijwilligers bedankt voor hun bijdrage aan het realiseren van mooie initiatieven en het betekenen van iets positiefs voor anderen. Het was een hartverwarmende gelegenheid waarin genoten werd van heerlijke lekkernijen, inspirerende gesprekken en muziek. De kerst high-tea was hiermee een moment van ontspanning en erkenning voor al hun harde werk.
Diverz benadrukt dat de vrijwilligers een essentiële rol spelen in het succes van de organisatie en bedankt hen ook via deze weg voor hun onmisbare inzet. Met trots kijkt Diverz terug op een geslaagde Dag van de vrijwilliger en kijkt ernaar uit om in 2024 wederom samen met vrijwilligers een positieve impact te maken in de gemeente Zwijndrecht. Meer informatie over vrijwilliger worden bij Diverz bel 078 620 60 60 of mail info@diverz.info.