Afbeelding

Wil jij trainen samen met Nadine Noordam, sterspeelster van Ajax vrouwen? Kom dan naar de Skills for Girls Clinic van 078meidenvoetbal

Sport

078meidenvoetbal, een Zwijndrechtse organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van meidenvoetbal in de regio, slaat wederom de handen ineen met Football Skills Nederland om de gratis “Skills for Girls Clinic” te organiseren. Deze zal plaatsvinden op 7 juli a.s. vanaf 18.00 uur op het terrein van Z.V.V. Pelikaan in Zwijndrecht.

Een hoogtepunt van de dag is de aanwezigheid van een bijzondere gasttrainer, Nadine Noordam, speelster van de Ajax vrouwen. Nadine is een getalenteerde speelster die haar ervaring en kennis graag wil delen met de jonge deelnemers. Ze zal niet alleen aanwezig zijn om hen te inspireren, maar zal ook persoonlijk training geven en waardevolle tips geven om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Dit biedt de meisjes een unieke kans om te leren van een professionele voetballer en hun passie voor voetbal verder aan te wakkeren.

De Skills for Girls Clinic belooft een avond vol plezier te worden, met een focus op het verbeteren van zowel de individuele technische vaardigheden als de teamdynamiek. Meisjes in de leeftijdscategorie van 8 tot 18 jaar krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingssessies, die worden geleid door ervaren trainers van Football Skills Nederland. Deze sessies omvatten een looptraining, waarbij de deelnemers hun snelheid en wendbaarheid zullen verbeteren, een keepersmodule die specifiek gericht is op de vaardigheden van doelverdedigers, en diverse techniekoefeningen om balbeheersing en precisie te verfijnen.

“We zijn verheugd om Nadine Noordam te verwelkomen als gasttrainer voor de Skills for Girls Clinic”, zegt Jarine Groeneveld, medeoprichtster van 078meidenvoetbal. “Ons doel? Meisjes laten stralen zodat ze vol zelfvertrouwen en passie het voetbalveld betreden! Met deze clinic geven we hen de middelen en inspiratie om te groeien als individuen en als teamspelers. Zodat ze net zo goed worden als Nadine.”

De Skills for Girls Clinic is voor meisjes van alle niveaus, of ze nu net beginnen met voetballen, niets eens op voetbal zitten of al ervaring hebben, iedereen is welkom. Het is geweldig om nieuwe vrienden te maken, zelfvertrouwen op te bouwen en te leren van de trainers en een voetbalprofessional in Nederland.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Skills for Girls Clinic via www.078meidenvoetbal/inschrijven. Deelname is gratis. Tot 7 juli a.s.!